Inwasser- trekkerset

39,95
33,02 Ex. BTW

Direct leverbaar

Ramen inwassen en droogtrekken, 40cm breed

  • Gratis verzending NL/BE vanaf € 100,-
  • 2 Jaar garantie
  • De echte originele telescoopsteel
  • De meest stabiele in de markt

Deze inwasser- en trekkerset is een handige 2-in-1 oplossing voor het reinigen van uw ramen op de eerste en tweede verdieping! U hoeft niet meer te wisselen tussen inwasser en wisser, zodat u uw ramen snel en eenvoudig kan reinigen. Deze combiset is speciaal ontwikkeld voor alle telescoopstelen van High-clean.com, en heeft een vergrendeling zodat de set tijdens het schoonmaken stevig op de steel blijft zitten!

De set is voorzien van twee sproeinippels, voor een gelijkmatige verdeling van het water over de volle breedte van de inwasser.

Deze set is water gevoed, zodat u tijdens het inwassen voldoende toevoer van schoon water heeft en dus niet steeds schoon water hoeft te pakken vanuit een emmer. Na het inwassen van de ramen draait u de kogelkraan op de waterslang dicht, draait u de telescoopsteel een halve slag en met de achterkant van deze combiset trekt u daarna uw ramen streeploos schoon.

De hoes van de inwasser is eenvoudig los te maken en is wasbaar op op 60°, zonder wasverzachter.

Voor hardnekkige vervuiling raden wij aan om er een zeepdispenser bij te bestellen. Dit zorgt voor genoeg schuim om het vuil te verwijderen. Nadat het vuil is verwijderd kunt u met de schakelaar op de zeepdispenser de toevoer van zeep uitzetten, zodat u met enkel schoon water de ramen kunt naspoelen, en daarna eenvoudig uw ramen streeploos kunt natrekken.